САНДВИЧ МОРТАДЕЛА

САНДВИЧ МОРТАДЕЛА

Продукти: МОРТАДЕЛА ПИСТАКИ / ЧАБАТА МАКСИ / ДОМАТИ / ЗЕЛЕНА САЛАТА / ЧЕРВЕНА ЧУШКА / СОС ТАРТАР

Тегло: 0.230 гр.


  • 3.99 лв.
Поръчай сега