РУСТИК ЧЕРНА БАГЕТА

РУСТИК ЧЕРНА БАГЕТА

Продукти: СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМКИ / СОЕВИ ЛЮСПИ / БРАШНО

Тегло: 0.130гр.

-10.00 %

  • 1.50 лв. 1.35 лв.