КОЛБАСИ

Промо -10.00 %
ПРОШУТО КОТТО на супер цени 1
Промо -10.00 %
СПИАНАТА РОМАНА на супер цени 2
Промо -10.00 %
САЛАМ ГРАН МАГРО на супер цени 3
Промо -10.00 %
САЛАМ НАПОЛИ на супер цени 4
Промо -10.00 %
ПУЕШКО ФИЛЕ на супер цени 5
Промо -10.00 %
САЛАМЕЛА КАЛАБРО на супер цени 6
Промо -10.00 %
КОПА ОТЛЕЖАЛА на супер цени 7
Промо -10.00 %
ПОРКЕТА на супер цени 10
ПОРКЕТА

5.49 лв. 4.94 лв.

Поръчай сега
Промо -10.00 %
САЛАМ ФЕЛИНО НОБИЛЕ на супер цени 11
Промо Ново -10.00 %
СПИАНАТА КАЛАБРА ПИКАНТЕ на супер цени 12
СПИАНАТА КАЛАБРА ПИКАНТЕ

СВИНСКО МЕСО, СОЛ, ЛЮТИ ЧУШКИ

6.29 лв. 5.66 лв.

Поръчай сега
Промо -10.00 %
МОРТАДЕЛА на супер цени 13
Промо -10.00 %
САЛАМ ВЕНТРИЧИНА на супер цени 14
Промо -10.00 %
САЛАМ МИЛАНО на супер цени 15
Промо -10.00 %
САЛАМ УНГАРЕЗЕ на супер цени 16
Промо -10.00 %
БРЕЗАОЛА на супер цени 17
БРЕЗАОЛА

ТЕЛЕШКО МЕСО, СОЛ

9.69 лв. 8.72 лв.

Поръчай сега
Промо -10.00 %
СПЕК ЗЕНФТЕР на супер цени 18
СПЕК ЗЕНФТЕР

СВИНСКО МЕСО, СОЛ

6.29 лв. 5.66 лв.

Поръчай сега
Промо -10.00 %
ПУШЕНА ПАНЧЕТА на супер цени 19
Промо -10.00 %
ПРОШУТО КРУДО на супер цени 20
ПРОШУТО КРУДО

СВИНСКО МЕСО, СОЛ

6.69 лв. 6.02 лв.

Поръчай сега

Бърза достаква


Насладете се на безплатна и бърза доставка