КОПА ПАРМА
Продукти: СВИНСКО МЕСО
Тегло: 0.100гр.
Промо
-10.00 %
-
6.99 лв.6.29 лв.
- Описание
Копа Парма - 0.100 гр. Копа ди Парма се приготвя от внимателно почистената част на високо-качествен свински врат. Произвежда се в административните райони на Парма, Модена, Реджо Емилия, Мантова, Павиа и общините по поречието на река По, представляващи част от административните области на провинциите Лоди, Милано и Кремона. Със своя мек, устойчив вкус на небцето и деликатен аромат, Копа ди Парма е отличен като предястие. Идеален е като допълнение по време на хранене и съчетан с добро бяло вино от района на Парма. Заради уникалните си вкусови качества е получил сертификат за качество IGP(защитено географско наименование) от Европейската общност. Това е гаранция за консуматорите, тъй като е документ, който малко продукти са си извоювали. Сертификатът е и гаранция за производителя, понеже го предпазва от възможни имитации. IGP маркира типични продукти, чиито качества, репутация и характеристики могат да се отъждествят с конкретен географски регион. Най-малко една от фазите на изработка на един продукт IGP трябва да се извършва в тази географска зона. Състав: анатомично парче свински врат, сол, подправки, ароматни билки.