СПИАНАТА КАЛАБРА ПИКАНТЕ

СПИАНАТА КАЛАБРА ПИКАНТЕ

Продукти: СВИНСКО МЕСО / СОЛ / ЛЮТИ ЧУШКИ

Тегло: 0.100гр.

Промо Ново -10.00 %

  • 6.29 лв. 5.66 лв.