ПИЦА АЛА РОМАНА

Промо Ново -10.00 %
КОМБО  ПИЦА CICCIONE на супер цени 1
Промо Ново -10.00 %
КОМБО  ПИЦА ПЕПЕРОНЕ на супер цени 2
Промо Ново -10.00 %
ПИЦА ФРИАРИЕЛИ на супер цени 3
Промо -10.00 %
ПИЦА ПЕПЕРОНИ на супер цени 4
Промо -10.00 %
ПИЦА БОХЕМ на супер цени 5
Промо -10.00 %
ПИЦА КОПА И СТРАКИНО на супер цени 6
Промо -10.00 %
ПИЦА ВЕГЕТАРИАНА на супер цени 8
Промо -10.00 %
ПИЦА ТРЕ ПИ на супер цени 9
Промо -10.00 %
ПИЦА ЧИЧОНЕ на супер цени 10
Промо Ново -10.00 %
ПИЦА ВЕНТРИЧИНА на супер цени 11
Промо -10.00 %
ПИЦА НЕАПОЛИТАНА на супер цени 13
Промо -10.00 %
ПИЦА ФОРМАДЖИ на супер цени 14
Промо Ново -10.00 %
ПИЦА КАЛАБРЕЗЕ на супер цени 15
Промо -10.00 %
ПИЦА МОНЦА на супер цени 16
Промо -10.00 %
ПИЦА ПРОШУТО И ГЪБИ на супер цени 17

Бърза достаква


Насладете се на безплатна и бърза доставка