КРОАСАН С ПРОШУТО КОТТО

КРОАСАН С ПРОШУТО КОТТО

Продукти: ПРОШУТО КОТТО / КРОАСАН / ЗЕЛЕНА САЛАТА / СОС ТАРТАР


  • 3.49 лв.