ДЕСЕРТИ

Промо Ново -10.00 %
МИКС КАНОЛИ 12 БР. на супер цени 3
Ново -10.00 %
МИКС КАНОЛИ 6 бр. на супер цени 4
Промо Ново -10.00 %
КАНОЛИ 3 БР. на супер цени 5
Промо Ново -10.00 %
КАНОЛИ ПИСТАКИО на супер цени 6
Промо Ново -10.00 %
КОРНЕТО АЛА КРЕМА ПИСТАКИО на супер цени 7
Ново -10.00 %
КОРНЕТО АЛА КРЕМА на супер цени 8
Ново -10.00 %
КОНОЛИ ШОКОЛАДОВ МУС на супер цени 10
Ново -10.00 %
КАНОЛИ БИАНКО НЕРИ на супер цени 11
-10.00 %
КРЕМ ТИРАМИСУ на супер цени 13
Промо Ново
МЪФИН  ШОКОЛАД на супер цени 14

Бърза достаква


Насладете се на безплатна и бърза доставка