Защо да изберете нас

Нашата мисия:

Ние имаме за цел да убедим нашите клиенти в стойността и качеството на марката Ciccione Panini Bar. По този начин те се докосват до истинската италианска традиция, въплътенa в цялата гама от наши продукти.

Нашите 5 основни принципа:

 Чистота – Изключително важна за нашите клиенти и за самите нас - това е един от основните стълбове, на които се крепим.

 Качество – За нас то е първостепенно - ние подбираме внимателно нашите продукти, за да отговорим на високите изисквания на клиентите си.

 Обслужване – Стремим се всеки клиент да остане доволен, да бъде обслужен бързо, качествено и с усмивка.

 Иновативност – Стремим се да предоставим нови и интересни продукти на нашите клиенти.

 Конкурентна цена – Да предоставяме най – добрите цени за нашите продукти.

Дизайн: 

Ciccione е място, на което в хармония са преплетени очевидно контрастиращи елементи. Стените са модерни, със стилни рисунки по тях, изброяващи наименованията на нашите продукти. Столовете са избрани от известни италиански компании, както и изключителните маси с графични мотиви. Графичният стил, избран за фон на Ciccione, визуализира нашия лайт мотив ( Новаторство ) .

Ciccione храна:

Храната в Ciccione е храна за хора, които обичат новаторството и разнообразието. Ciccione предлага асортимент от вкусни, горещи, студени, пикантни ястия, салати, предястия, както и селекция от сладкиши и торти. Ciccione предлага широка гама от изискани и вкусни рецепти, гарантиращи високо качество на иновативната италианска кухня. Ние държим всяко ястие или напитка да бъдат прясно приготвени и поднесени изискано .

Ciccione e съвременна концепция за хранене и социален живот.