САЛАТИ

-10.00 %
ГРЪЦКА САЛАТА на супер цени 1
Промо Ново -10.00 %
САЛАТА ЦЕЗАР на супер цени 2
Промо Ново -10.00 %
САЛАТА ТОСКАНА на супер цени 3
Ново -10.00 %
САЛАТА КАПРЕЗЕ на супер цени 4
Промо Ново -10.00 %
САЛАТА С ГОРГОНЗОЛА на супер цени 6
Промо Ново -10.00 %
САЛАТА ФРЕСКА на супер цени 7

Бърза достаква


Насладете се на безплатна и бърза доставка