ПЛАТА КОЛБАСИ И СИРЕНА

Промо -10.00 %
ПЛАТО ПОРКЕТА на супер цени 2
Промо -10.00 %
ПЛАТО ЧИЧОНЕ на супер цени 3
Промо -10.00 %
ПЛАТО НОБИЛЕ ДЖЕНТИЛЕ на супер цени 4
Промо -10.00 %
ПЛАТО ПОДБРАНИ КОЛБАСИ на супер цени 5
Промо -10.00 %
ПЛАТО БОЛОНЯ на супер цени 6
Промо -10.00 %
ПЛАТО КАЛАБРЕЗЕ на супер цени 7
Промо -10.00 %
АНТИПАСТО САЛАМИ на супер цени 8
Промо -10.00 %
АНТИПАСТО СИРЕНА на супер цени 9
Промо -10.00 %
АНТИПАСТО ТОСКАНА на супер цени 10
Промо -10.00 %
АНТИПАСТО БУРАТА на супер цени 11
Промо -10.00 %
ПЛАТО БРЕЗАОЛА на супер цени 12
Промо -10.00 %
ТОСКАНСКА ДЪСКА на супер цени 13
Промо -10.00 %
ПЛАТО ВЕНТРИЧИНА на супер цени 14
Промо -10.00 %
ПЛАТО ГРАН МАГРО на супер цени 15
Промо -10.00 %
AНТИПАСТО ПРОШУТО на супер цени 16
Промо -10.00 %
ПЛАТО КОПА ПАРМА на супер цени 17
Промо -10.00 %
ПЛАТО АПЕРИТВИО на супер цени 18
Промо -10.00 %
ФОКАЧА С РАЗЯДКИ на супер цени 19
Промо -10.00 %
ПЛАТО СПИАНАТА РОМАНА на супер цени 20
Промо -10.00 %
ПЛАТО ФЛОРЕНЦИЯ на супер цени 21
Промо -10.00 %
ПЛАТО МОДЕНА на супер цени 22
Промо -10.00 %
ПЛАТО ПИАМОНТЕ на супер цени 23
Промо -10.00 %
ГОЛЯМО ПЛАТО СИРЕНА на супер цени 24
Промо -10.00 %
ПЛАТО ПОДБРАНИ СИРЕНА на супер цени 25
Промо -10.00 %
ПЛАТО №8 на супер цени 26
ПЛАТО №8

196.90 лв. 177.21 лв.

Поръчай сега
Промо -10.00 %
ГОЛЯМО ПЛАТО НА ДЕНЯ на супер цени 27

Бърза достаква


Насладете се на безплатна и бърза доставка