САНДВИЧ МОРТАДЕЛА

САНДВИЧ МОРТАДЕЛА

Продукти: МОРТАДЕЛА ПИСТАКИ / ЧАБАТА МАКСИ / ДОМАТИ / ЗЕЛЕНА САЛАТА / ЧЕРВЕНА ЧУШКА / СОС ТАРТАР

-10.00 %

  • 4.99 лв. 4.49 лв.